Lufthansa Systems

Welcome to Lufthansa Systems Hungária!

Rólunk

A Lufthansa-csoport mintegy 400 vállalatból álló légiközlekedési csoport, öt fő üzleti területtel: személyszállítás (Lufthansa Passage), logisztika és teherszállítás (Lufthansa Cargo), repülőgép-karbantartás és -javítás (Lufthansa Technik), étkeztetés (LSG Sky Chefs), valamint informatikai szolgáltatások (Lufthansa Systems).

A Lufthansa Systems cégcsoport számos iparág részére nyújt informatikai szolgáltatásokat és a légiközlekedési ágazat egyik vezető vállalata. A cég fő ügyfelei közé tartozik több mint 300 légitársaság és ezen kívül még 150 a szállítmányozási és a turisztikai iparágakban, energiaiparban, a médiában és az egészségügyben működő vállalat. A Lufthansa Systems átfogó szolgáltatási portfoliója széles körű informatikai megoldásokat tartalmaz. Ezek közé tartozik konzultáció, testre szabott informatikai megoldások fejlesztése és tesztelése.

A Lufthansa Systems Hungária Kft. 1995-ben alakult Budapesten a Lufthansa Systems első külföldi leányvállalataként. Fővárosunkba a szakképzett munkaerő, az egyetemeinken és főiskoláinkon végzett magas képzettségű informatikusok, a német nyelvtudás elterjedtsége (mely akkor még fontos szempont volt), valamint a kulturális és földrajzi közelség vonzotta az alapítókat. Az akkoriban 30 fővel induló cég mára több száz fős nagyvállalattá nőtte ki magát.

Cégünk sikerének kulcsa munkatársaiban és vállalati kultúrájában rejlik. Hisszük, hogy egy nyitott, emberközpontú munkahely pozitívan befolyásolja közösségünk légkörét, csoportszellemét, dolgozóink munkakedvét és ez által teljesítményét. Sikerült olyan munkakörnyezetet kialakítanunk, ahová munkatársaink szívesen járnak be dolgozni és ahol jól érzik magukat. Cégvezetésünk filozófiája a nyíltság, melynek alapja a kölcsönös bizalom és együttműködés, valamint a munkatársak és a vezetőség közötti őszinte, közvetlen és kétirányú kommunikáció.

A tudást vállalatunk legfontosabb tőkéjének tekintjük, így kiemelt hangsúlyt fektetünk arra, hogy dolgozóink a kompetenciáikat a számukra leginkább megfelelő területen kamatoztassák és folyamatosan fejleszthessék. 

Bookmark page
 
© 2015 Lufthansa Systems